Nettsider for skulen og animasjon.

Har nyleg fått nettsider for Sandnes skole og Jarfjord oppvekstsenter på lufta. Begge vert drifta med Joomla. Etter kvart vil sidene verte ein naturleg ressurs for elevar, føresette, lærarar og andre interesserte. Eg har m.a. lagt inn ei nyhendeteneste som oppdaterer seg sjølv.
Nestsiste veka i jobb på Sandnes har elevane laga kortfilmar. Den eine animasjonsfilmen ligg på sandnes-skole.no.
Den er laga med monkeyjam og eit vevkamera i sandkassen. Elevane tok berre 600 bilete for å laga denne snutten. Det var kanskje i minste laget. Animasjonsfilmen frå Syd-Varanger er laga av rundt 2000 bilete om eg ikkje hugsar heilt feil.

2 innspel

  1. Conny oktober 28, 2008 8:13 a.m.  Svar

    Ups-lenken som skulle peke til Jarfjord oppvekstsenter går til Joomla i stedet 😉

  2. Guttorm Hveem oktober 28, 2008 9:14 a.m.  Svar

    Var nok litt kjapp på publiseringa der ja, er retta no. Takk!

Legg att eit svar