WordPress på iphone

p-640-480-64e4d6f8-3c5e-44c7-8546-4bafdc569034.jpegTestar no wordpress-app på iphone. Viss denne posten kjem på lufta så virker det greit… Det frister kanskje ikkje å skriva dei lengre postane i eit så lite vindauge (sjeldent her på bloggen uansett). Slenger med eit bilete som viser temperaturen for å testa den funksjonen og.

2 innspel

 1. Anders Brenna februar 10, 2009 10:26 p.m.  Svar

  Teksten fungerer fint, men bildet ble det noe galt med.

  Selv er jeg strålende fornøyd med WordPress på iPhone. Jeg har skrevet innlegg på både Teknisk Beta og på min private blogg, http://blogg.abrenna.com fra iPhone mens jeg har sittet på toget og når jeg har surret rundt på butikken.

  Det fungerer overaskende godt, og jeg savner en tilsvarende god løsning på «profesjonelle» publiseringsplattformer.

  • Guttorm februar 11, 2009 2:48 p.m.  Svar

   Det verka strålande ja. Biletet vart lasta opp og greier, men det er nok noko med innstillingane på bloggen og ikkje på iphonen. Jaktar på saken.

Legg att eit svar