BBC Learning English | Home page

No underviser eg ikkje engelsk, men sjølv ein «ufaglært» kan sjå noko som kan minna om gode ressursar på BBC Learning English | Home page.
Her finn ein lyd, bilete, film og tekst. Og så kan ein jo testa seg sjølv og få tilbakemelding på gloseprøvar og anna. Ein kan til og med velje oppgåver der ein skal høyra på fotballkommentatorar og så sjå om ein klarar å få med seg noko av innhaldet. Det burde jo kanskje fengja nokon.

Engelsklærarar kan gjerne gi tilbakemelding i kommentarfeltet under her.

2 Replies to “BBC Learning English | Home page”

 1. Takk Guttorm, akkurat hva jeg trengte for Engelsk fordypnings-klassen min for målområdet:
  presentere eksempler på forskjeller mellom ulike varianter av engelsk
  Supert!

 2. Glømte at du var engelsklærar, i så fall skulle eg jo tipsa deg…

  Eg sender eit par slike tips til personalet på skulen kvar veke. Har lova meg sjølv å bli flinkare til å leggja ut tips om læringsressursar på internett.
  Ofte vert det rett nok tipsing frå diginalet, jao, ihodet eller lifehacker. Men det er jo ikkje alle som les dei same bloggane som meg (ca 190).

  Og så kan eg jo i same slengen tipsa om RSS frå søk hos utdanning.no. Denne er vel kanskje brukbar? Videregående opplæring > Språk og litteratur: http://utdanning.no/laering/liste.php?filter%5B!context%5D=450012&filter%5B!dc:subject%5D=450027&order=Created+Date

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *