Free Tools for Teachers – TechHelp

Free Tools for Teachers – TechHelp: «Free Tools for Teachers

There are probably close to a million different free tools out there for computer use. The goal is finding ones that work for you that work in your classroom and those that work. Remember just because it is free doesn’t mean it is necessarily better then spending the money for a commercial version.»

Her finst det ei brukbar oversikt over programvare til personleg bruk og ikkje minst til pedagogisk arbeid.

Personleg så saknar eg Opera (Norsk nettlesar), Pidgin (Chat), Mediamonkey (Media, gratisversjonen held.), Monkeyjam (Animasjon), Feeddemon (RSS), Paint.NET (Bilete), Faststone (Bilete) IHMC CMap og nokre andre…

Men her er det altså berre å forsyna seg.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *