Word 2007 som verktøy for blogginga

Kom over ein post i dag som fortel korleis ein kan bruka word 2007 for å oppdatera bloggen sin. Du kan lesa framgangsmåten her. Det finst andre glimrande alternativ som t.d. scribefire, flock, windows live writer m.m.
Denne posten er skriven i word for å testa.

3 Replies to “Word 2007 som verktøy for blogginga”

  1. Denne så veldig nyttig ut. Synes det er så tungvindt å skrive i det feltet som er satt av i bloggen. Denne skal jeg prøve 🙂

  2. Ja, et bra tips, men jeg synes at ingenting kommer opp mot Live Writer. Live Writer er fleksibelt, lett å bruke, og du kan se hvordan innleggene blir før du publiserer, du kan redigere i HTML-modus, det er bedre bildebehandlingsmuligheter etc. Den eneste ulempen jeg har med det programmet er at brannmuren på skolen gjør at vi ikke får publisert til Blogger fra Live Writer. Det regner jeg med at vår systemansvarlige kan hjelpe meg med å fikse. Jeg har lyst til at elevene skal få bruke det også. Forøvrig har jeg ikke så mye tid til å skrive innlegg i arbeidstiden, så noe stort problem er det tross alt ikke!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *