WordPress på iphone

p-640-480-64e4d6f8-3c5e-44c7-8546-4bafdc569034.jpegTestar no wordpress-app på iphone. Viss denne posten kjem på lufta så virker det greit… Det frister kanskje ikkje å skriva dei lengre postane i eit så lite vindauge (sjeldent her på bloggen uansett). Slenger med eit bilete som viser temperaturen for å testa den funksjonen og.

2 Replies to “WordPress på iphone”

  1. Teksten fungerer fint, men bildet ble det noe galt med.

    Selv er jeg strålende fornøyd med WordPress på iPhone. Jeg har skrevet innlegg på både Teknisk Beta og på min private blogg, http://blogg.abrenna.com fra iPhone mens jeg har sittet på toget og når jeg har surret rundt på butikken.

    Det fungerer overaskende godt, og jeg savner en tilsvarende god løsning på «profesjonelle» publiseringsplattformer.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *