Matematikklærar 2.0?

mathMaria Droujkova (2009), developer of Natural Math, stated, «The main trend is the lag of mathematics behind other subjects in class-centered Web 2.0 communities for children, and an even larger lag in informal, recreational communities. Children’s mathematics remains very much confined to classes, homework, and standardized tests, or activities that closely imitate them. Most class-centered mathematical communities are not sustainable, in that they dissolve after the class ends, even if the artifacts stay available online. Many existing sustainable math-oriented communities are intellectually elitist and demographically exclusive» (pp. 1-2).

Dersom du underviser i matematikk kan du kanskje finna ein heil del døme og tips du kan bruka i artikkelen
Web 2.0 in Instruction: Adding Spice to Math Education.  Det ligg lenker til fleire program, wikiar, nettsamfunn for matematikarar og anna.Og wolframalpha.com reknar eg med at er velkjent.

Verdt ein kikk!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *