Dei gode døma 2010 – Tankekart

Eg er så heldig at eg skal få dela nokre gode døme på Flesland den 8. april. Temaet for sesjonen er tankekart. Eg har planar om å fortelja litt om kva tankekart er, korleis ein kan bruka det på smarte måtar som lærar og som elev. Og eg har tenkt å fortelja litt om korleis ein vurderer tankekart, det kan vere ei utfordring. Første skisse er laga i tankekart, men er er open for innspel og kommentarar. Legg gjerne igjen ein kommentar eller send meg ein e-post, twittermelding eller liknande. Du kan nå meg på guttorm(snabel-a)hveem.no / twitter.com/ghveem.

dei gode døma

3 Replies to “Dei gode døma 2010 – Tankekart”

  1. – Tankekart i forhold til ikke-lineære presentasjoner…

    – Samarbeid om tankekart over nett.

    – Vi bruker tankekart som en slags «evolving» (hva er det på norsk? Dynamisk?) pensumliste. Første nivå noder er eksamenstemaer for muntlig eksamen, de neste nivåene er presiseringer og ideer om disse eksamenstemaene.

    Tankekart som start på presentasjoner… Jeg lagde denne for 4-5 år sida, og den blir fortsatt etterspurt av lærere (vet ikke helt hva jeg skal mene om det, men det er en annen diskusjon): http://dl.dropbox.com/u/151357/arealformler1.1.ppt
    Denne kunne man jo ha bearbeidet til å starte med et mer «gjennomtenkt» tankekart på første lysbilde.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *