Scrumy – Finally, A Truly Simple Project Management App For Groups

Create Your Scrumy Page With Just A URL

The simplicity of creating your own Scrumy project page just blew my mind. No account sign-up and no email required – all you have to do is type in the URL “scrumy.com/YourProject“, obviously replacing “YourProject” with the desired name for your project.

group projects

Korleis styrer elevane prosjektoppgåver dei samarbeider om? Dette verktøyet kan kanskje introduserast for elevane når dei skal i gang med eit prosjektarbeid. Her er det enkelt å oppretta prosjekt og å skriva opp oppgåver og eventuelt kven som har ansvaret for dei ulike oppgåvene. Kanskje det blir litt enklare å halda oversikta og progresjonen vedlike?

Posted via web from ghveem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *