Lærerens kompetanse henger sammen med digital kompetanse | Senter for IKT i utdanningen – blogg

rapporten fremhever at bruk av e-læring alene eller bruk av e-læring i kombinasjon med tradisjonell undervisning kan ha positiv betydning på læring og prestasjoner sammenlignet med tradisjonell undervisning. Men samtidig påpeker de at e-læring er vesentlig forskjellig fra tradisjonell undervisning på en rekke områder. Det kan være forskjeller i pedagogisk tilrettelegging, oppfølging av elever og tidsbruk. På den ene side kan en hevde at disse forskjellene gjør det vanskelig å sammenligne læring med og uten datamaskin. På den andre side underbygger resultatene fra rapporten at en vellykket bruk av datamaskin i undervisning er koblet sammen med en pedagogisk innramming og oppfølging som går ut over – og som kanskje er mer tidskrevende for lærere –sammenlignet med den tradisjonelle undervisningen.

Posted via email from ghveem

One Reply to “Lærerens kompetanse henger sammen med digital kompetanse | Senter for IKT i utdanningen – blogg”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *