NTB info – Scanpix i samarbeid med NDLA

”Avtalen med Scanpix vil sikre elever og lærere tilgang til det beste som er å oppdrive av illustrasjoner. Vi er meget godt fornøyd med at vi nå har fått etablert dette samarbeidet. Scanpix sine bilder vil berike NDLAs faglige innhold, og gi lærestoffet en nærhet til elevens egen virkelighet.

Videre vil vi i samarbeidet med Scanpix over de neste tre år ta sikte på å gjøre tilgengelig 60 000 faglig relaterte bilder til fri bruk for elever og lærere. I så måte er avtalen historisk, og vil kunne gi ringvirkninger for allmenn bruk av offentlig finansiert innhold” sier NDLAs leder Øivind Høines.  

Supert at NDLA gir oss tilgang til rundt 60 000 fagleg relaterte bilete til undervising!

Håper at det blir lett å finna relevante bilete med søkeord og taggar. Kanskje brukarane kan få skriva inn taggar og?

Posted via email from ghveem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *