Teacher Experience Exchange

Popplet. It features a combination of mindmapping, online bulletin board and alternative presentation tool. Due to its ease of use and powerful features, Popplet has great potential for a wide range of grade levels. You can even use it as your classroom homepage! Let’s take a look at the features and some classroom strategies.

Tip: Watch this step-by-step video on using Popplet in the classroom.

Posted via email from ghveem

One Reply to “Teacher Experience Exchange”

  1. Hei
    Sjekket ut Poplet for noen uker siden, og synes det så ut som et bra verktøy for læring i skolen. Men det er et par ting ved Poplet som gjør at jeg velger det bort. Det ene er at man må betale for bruken, det andre at man må være 18 år for å bruke det..

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *