Om Ung 3.0 « Ung 3.0

Utgangspunktet for konferansen Ung 3.0 er kunnskap om ungdom og deres medieliv, og de mulighetene dette gir oss når det gjelder kunnskapsdeling og kommunikasjon med målgruppen.

Ungdom er aktive brukere av digitale medier som mobiltelefoni, Internett, dataspill, TV og film. Gjennom nettsider som YouTube er de også selv med på å produsere og dele innhold for nettet. De ulike mediene blir benyttet både som en sosial arena og møteplass og som et sted for informasjonsinnhenting og underholdning. Vi ser også at blant annet blogging og Facebook i økende grad er med og setter dagsorden sosialt og politisk. Dagens mediebruk innebærer et paradigmeskifte gjennom den forventningen deltakerne har om deling, dialog og åpenhet og om en rask og direkte tilgang på informasjon.

Elevane er flinke til å laga små innslag frå konferansen, og i etterkant kan ein sjå videoopptak frå fleire av sesjonane.

Posted via email from ghveem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *