Filmredigering for Feide-brukere | iktsenteret.no

NRK Skole og Creaza samarbeider om en spennende tjeneste, og utviklingssamarbeidet ferdigstilles i disse dager. Fra neste uke av vil alle elever med Feide-tilgang få tilgang til en ny og spennende løsning på NRK Skoles tjeneste. NRK Skole har tilgjengeliggjort mange faglig relevante videoklipp. Med den nye løsningen kan elevene fritt redigere et stort utvalg av disse videoklippene, kombinere dem med eget innhold, legge på voiceover og tekst. De ferdige arbeidene kan publiseres til NRK Skole for presentasjon der.

 

Feide er nøkkelen som gjør denne løsningen mulig. Alle som har tilgang til NRK Skole gjennom Feide, får mulighet til å redigere de utvalgte NRK-klippene.

Både NRK Skole og Creaza vil lansere den nye tjenesten under NKUL-konferansen i Trondheim neste uke. Lanseringen skjer på parallelle utstillerseminar umiddelbart etter åpningsforedragene.

Gleder meg. Eit stort arkiv frå NRK skole tematisert og kobla mot læreplanen kan snart redigerast i creaza.

Posted via email from ghveem

One Reply to “Filmredigering for Feide-brukere | iktsenteret.no”

  1. Flott. Dette vil gi oss lærere et nytt, godt verktøy i tilrettelegginga av opplæringa. Og så vil det bli et spennende verktøy for elevene når de skal lage oppgavene sine.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *