PetroChallenge 2011

PetroChallenge 2011

PetroChallenge (tidligere OilSim) er laget for å øke kunnskapen om Norges viktigste næring, samtidig som elevene får faglig utbytte i realfag, samfunnsfag og engelsk. Simuleringen blir brukt av store oljeselskap for å lære ansatte om olje- og gassindustrien.

Petrochallenge-brosjyreDette er det syvende året konkurransen arrangeres. Elever fra et fylke eller en region samles til en stor PetroChallenge Gathering. For skoler med lang reisetid, vil det være mulig å delta via internett. Det er i år ikke lagt opp til en nasjonal finale, men laget med det beste resultatet på tvers av samlingene får muligheten til å representere Norge i den internasjonale finalen i London på nyåret.

Les mer om simuleringen her eller last ned informasjonsbrosjyre om spillet og hvordan det er faglig relevant for elever i den videregående skolen.

via olf.no

Har vore med på dette tidlegare, då under namnet OilSim. Kort fortalt: lærerikt, svært aktive og engasjerte elevar. Matematikk, geografi, engelsk og meir.

Posted via email from ghveem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *