God sommar! (Test av nytt kommentarsystem)

Planen var å leggje inn knapp for deling til Google plus, men eg endte opp med å bytta kommentarsystemet til Disqus i staden… Sleng gjerne inn ein kommentar slik at finn ut om det virkar.

Minirefleksjon Google+:
Google plus ser lovande ut, både som senter i mitt PLN og til skulebruk, men eg trur terskelen er litt høg for ein del. I tillegg må ein bruka Google apps edu dersom elevane ikkje er gamle nok til å oppretta Google-konto. Men Google plus er ikkje integrert i apps enda…

Til sist ei lita oppmoding om å nyta sommaren saman med dei som betyr noko for deg.

3 Replies to “God sommar! (Test av nytt kommentarsystem)”

  1. Men har google+ noe su00e6rlig mer enn det igoogle hadde? Synes ogsu00e5 at det ser ut som et godt sted for samarbeid, savner likevel endel.nGod sommer til deg, nu00e5 skal jeg snart pu00e5 u00f8yhopping i Boknafjorden 🙂 Finnu00f8y, Sjernaru00f8y, Kvitsu00f8y… vi fu00e5r se hvordan vu00e6ret er. Det blir flott!

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *