What Gen Yers don’t know about themselves | Penelope Trunk

Gen Y is simply demanding what their parents told them they should expect from the world: Work that matters and work that complements a life that matters. Those revolutionary expectations come from the Boomer parents. Gen Y is just doing what they are told.

Ganske nyttig og spanande lesing om generasjon Y. Eg trur ein ser mykje av dette i klasseromma og, kanskje spesielt nummer to på lista, «det er viktigare å framstå som ein vinnar enn å faktisk vera ein». Det er og ein del interessant om entreprenørskap og det å tørra å gjera noko anna.
Kva trur du? Stemmer dette med norske ungdomar (eg anar ikkje om det siste avsnittet passer…)

Posted via email from ghveem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *