NDLA i nettbrett-universet « iPad i skolen

Med en imponerende katalog av læringsressurser, personlige innstillingsmuligheter og gode samarbeidsverktøy, framstår nye NDLA skikket til å gi elever i videregående opplæring verktøy til økt læring. Dersom nettbrett brukere kan nyttiggjøre seg tjenesten ligger det solide gevinster også for nettbrett brukerne. Klikkbare læringsmål som tar meg raskt til utvalgte ressurser? Ja takk! Mulighet for å bokmerke artikler og annet fagstoff på min bruker? Come on! Jeg har testet NDLA på iPad for å finne ut om NDLA er et farbart romskip i nettbrett universet

NDLA er brukbart på dei aller fleste dingsar. Med epub kan du til og med lesa på eit lesebrett…

Posted via email from ghveem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *