Feide-tjenester for grunnopplæringen

Feide-tjenester for grunnopplæringen

Her følger en alfabetisk liste over tjenester som er tilknyttet Feide og som er relevante for grunnopplæringen. Det er et bredt spekter av tjenester, fra skoleadministrative systemer til pedagogiske tjenester knyttet til enkelte skoletrinn og fag. Stadig flere tjenester blir tilknyttet Feide.

For at elever og lærere skal få tilgang til godkjente Feide-tjenester med sitt brukernavn og passord, må deres skoleeier (kommune/fylkeskommune) ha nødvendige avtaler på plass med tjenesteleverandøren.

(Liste over alle tjenester som er i produksjon finner du på Feides nettsider)

Feide har mykje lurt på lager, har du t.d. testa Feide OpenWiki eller Foodle?

Posted via email from ghveem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *