Flytter undervisning hjem – bt.no

I høst startet Bjørgvin videregående skole med «omvendt undervisning» i matematikk 1T for elever på førsteåret. Det er lektor i matematikk, Elisabeth Engum, som fant inspirasjon i sosiale medier og via prosjektet «Flipped classroom» fra USA.

– Jeg er opptatt av å bruke teknologi for å støtte opp om god pedagogikk. «Omvendt undervisning» handler om å flytte teoriundervisningen hjem, forteller Engum.

Elevene får i lekse å se teoriundervisningen via små videosnutter på YouTube, som de kan se på laptopen eller på mobiltelefonen. Etterpå må de fylle ut et vurderingsskjema, hvor de skal fortelle det viktigste de lærte i videoen, og  hva som var vanskelig. Dette må de ha svart på en viss tid innen timen skal være.

via bt.no

Les og lær. Lyst til å prøva?

Posted via email from ghveem

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *