Potensielt praktiske verktøy

Welcome to Learning Tools, from UBC Arts ISIT. The e-learning tools listed here are publicly available for academic use, within and outside the University of British Columbia. Periodically, Arts IS releases new tools to this site, so please check back in the future to see what’s new. You are invited to explore these exciting new learning tools, and make free use of the learning objects they generate for educational or research purposes.

via Welcome to Learning Tools.

Her finn ein verktøy for tidslinjer, håndskrift, uttale og andre verktøy ein sannsynlegvis kan bruka for å laga læringsressursar. Gratis og nedlastbart. Men ein kan og redigera rett på skjermen. Skal testast snart, men om du tester er du svært velkommen til å leggja igjen kommentarar.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *