EMU Om e-læringsmodulerne

Ministeriet for Børn og Undervisning har igangsat udviklingen af e-læringsmoduler som et initiativ, der skal fremme integrationen af it i grundskolen:”En række korte e-læringsmoduler skal understøtte lærernes fagdidaktiske brug af it. De skal opdatere deres viden og give dem mulighed for at arbejde med konkrete eksempler på, hvordan it kan integreres i fagene.Modulerne tager afsæt i Nye Fælles Mål for elevernes it- og mediekompetencer og kan frit hentes på internettet til selvstudie. Modulerne kan også benyttes af kommuner og andre som led i interne workshops og andre former for efteruddannelse af lærere.”

via EMU Om e-læringsmodulerne.

Her ligg det mykje potensielt nyttig! Skulle me ha laga noko slikt i Noreg og?

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *