Tar undervisningen i Itunes | Skole og utdanning

På universitetsnivå har NTNU i Trondheim og Universitetet i Stavanger levert undervisningsmateriale til iTunes U siden 2009, men Telemark fylkeskommune er først ute med innhold for videregående skole. Prosjektleder Rune Mathisen er stolt over at Telemark fylkeskommune er den første fylkeskommunen i landet med et slikt tilbud.- Jeg er overbevist om at bruk av videoer har en plass i fremtidens skole. Ikke som en erstatning av læreren, men et tilegg. Det er lettere med tilpasset undervisning, og her kan elevene kjøre i sitt eget tempo. De kan ta pauser og spole tilbake, det er ikke mulig i klasserommet, sier Mathisen i en pressemelding fra Fylkeskommunen.

via Tar undervisningen i Itunes | Skole og utdanning.

Spenstig tiltak, og eg er overtydd om at elevane er fornøyde med å kunne sjå timar om igjen når det passar dei. Prosjektet har og valt å ikkje låsa seg til ein plattform, alle videoar ligg på youtube i tillegg.

3 Replies to “Tar undervisningen i Itunes | Skole og utdanning”

  1. Fint tiltak! 
    iTunesU er ganske praktisk, men ønsker en å tilby slike kurs bør en publisere det samme innholdet utenfor iTunesU (f.eks. som podcast/RSS/nettsider), slik at en ikke tvinger elevene til å bruke det (etter min mening) dårlige, bloata, oppgraderingsmasete dataprogrammet iTunes. 

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *