Rolf Baltzersen. Om pedagogikk, teknologi og mye annet: Årets nyhet: Gratis bok om «Digitale fortellinger i skolen!»

Årets nyhet: Gratis bok om «Digitale fortellinger i skolen!»

Nå er jeg endelig ferdig med en fagboken Digitale fortellinger i skolen (Versjon 2012). Jeg har faktisk holdt på med denne teksten i over to år. Boken er spekket med praktiske tips og eksempler på hvordan man kan bruke digitale fortellinger i undervisningen på ulike måter. Og det beste av alt er at du kan laste ned en gratis PDF-av boken!

Jeg anbefaler alle å kikke på nettversjonen av boken. Boken er egentlig primært en digital lærebok. Nettversjonen lenker direkte til mange digitale fortellinger som du selv kan se på YouTube. Det er også ganske mange fine bilder i boken sammenliknet med andre fagbøker. Disse er hentet fra nettstedet Wikimedia Commons.

Verdt å kikka på!

2 Replies to “Rolf Baltzersen. Om pedagogikk, teknologi og mye annet: Årets nyhet: Gratis bok om «Digitale fortellinger i skolen!»”

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *